/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Volontärer

Djurgården Fotboll arbetar hårt för att våra besökare ska känna sig välkomna och omhändertagna både före, under och efter våra matcher där trivsel och trygghet är prioriterade områden. Under en allsvensk match på Tele2 Arena arbetar ungefär hundra personer ideellt för Djurgården Fotboll och inför kommande säsong behöver vi stärka upp evenemangsorganisationen. Därför söker vi fler evenemangsvärdar inom följande områden:

Arenavärd
Vi söker dig som är minst 18 år och vill arbeta på läktaren med att ge service till våra besökare. Det kan handla om att vara hjälpa besökare att hitta till sin plats, jobba med kringarrangemang eller att vara en problemlösare. Du är Djurgården Fotbolls förlängda arm och i grunden handlar arbetet om att ge den bästa tänkbara servicen till våra besökare.

VIP-områdena
Vi söker dig som är minst 20 år och vill vara värd/värdinna inom våra VIP-områden – platserna för Djurgårdens samarbetspartners före, under och i vissa fall även efter matcherna. Även här handlar det till stor del om att ge service och att representera Djurgården Fotboll på ett föredömligt sätt.

Apberget
Vi söker dig som är minst 18 år, stresstålig och kommunikativ med bra kännedom om föreningens supporterkultur. Tycker du om att arbeta med barn och ungdomar och känner ett engagemang för att vara med och skapa en mötesplats för framtidens klackpublik är det här rätt plats för dig.

Att arbeta som evenemangspersonal är, oavsett var man arbetar, helt ideellt. Du ingår i ett stort gäng av Djurgårdsentusiaster som alla vill få våra besökare att känna sig välkomna och omhändertagna på ett optimalt sätt. Det enda motkravet som vi har är att man måste kunna ställa upp i minst tio matcher av femton under säsongen.

Om du känner att du kan och vill bidra är du välkommen att skicka ett mejl till [email protected] med en kort beskrivning om vem du är och vad du skulle tänkas vara intresserad av att arbeta med samt dina kontaktuppgifter.

Välkommen in med din intresseanmälan!