/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Baloo Bar

Baloo_bar_oversikt_743

Baloo Bar är Djurgårdspuben du skall besöka under matchdag. Här laddar du upp innan matchen och alla – såväl medlemmar som icke-medlemmar i DIF Fotboll – är varmt välkomna att äta, dricka och stämma upp i sång. Som medlem i Djurgården Fotboll har du dock självklart en förmånlig rabatt på både mat & dryck (mot uppvisande av giltigt medlemskort) och DIF har en kick-back på all försäljning.  Notera att det är 18 års åldersgräns som gäller, men barn upp till 14 år är välkomna i målsmans sällskap

Du hittar Baloo Bar i ”The American Bar” med sin stora uteservering i Globen och vi har öppet innan alla allsvenska hemmamatcher. Entré sker via Globen torg med riktning mot Tele2 Arena. Öppettiderna varierar lite beroende på typ av match, men i regel öppnar vi två timmar innan matchstart på vardagar och tre timmar innan matchstart inför stormatcher (t.ex. derby, IFK Göteborg och Malmö FF) och helgdagar.

baloo640

För den som händelsevis undrar över namnet är Baloo Bar uppkallad efter DIF-ikonen Tommy ”Baloo” Berggren (1950-2012) som spelade blårandigt i 13 säsonger med 291 matcher och 55 mål på meritlistan. En sann järnkamin som först spelade som vänsterback men senare skolades om till forward och som 1978 vann den Allsvenska skytteligan med totalt 19 mål.

Vill du bli medlem i Djurgården Fotboll går det utmärkt att ordna på plats. Sök upp våra värdar i röda tröjor så löser de det.

Varmt välkommen till Baloo Bar!

Se DIFTV-intervju med Robert ”Pike” Kollberg om Baloo Bar

 

baloo_tauer_743