/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Stå upp om du älskar DIF!

Stå upp för DIF!

Här köper du biljett till derbyt mot Hammarby

Säsongen har inletts bättre än vi alla vågat hoppas. Att vi skulle vara med på den övre halvan i höst var det väldigt få som tvivlade på innan premiären men att vi skulle vara serieledare med en så klassisk sifferrad som 9-1 efter tre omgångar… har överraskat många.

Samtidigt är ingen av oss förvånade över resultaten mer än att de kommit lite tidigare än förväntat.

Vi har gjort det tillsammans. Som ett enda stort lag, som en enda stor Djurgårdsfamilj. 2-0 i Örebro och nästan 4 000 sjungande, hoppande, dansande blåränder. 5-0 hemma mot Falkenberg inför 15 000 djurgårdare som lät som det dubbla och till sist över 2 000 tillresta i Gävle vars sång bar fram oss till en seger i slutminuterna.

Alla i vår förening, från spelare till klackledare, från bollkalle till naprapat, från Apberget till Klocktornet vet vad en derbyseger betyder både på kort och på lång sikt för vår förening; ett trendbrott, en ännu större känsla av stolthet, fortsatt serieledning och ett avstamp mot morgondagen, mot ett framtidens Djurgårdens IF.

För att ge oss bästa möjliga förutsättningar till seger krävs att vi är det vi gör allra bäst – en enhet, en familj, en kraft. Därför är vår uppmaning lika enkel som den är viktig till alla Djurgårdare på Tele2 Arena på tisdag kväll:

Stå upp om du älskar DIF.
Sjung av hjärtat sjung.
Låt hela arenan vara en enda stor klack.

Om varje Djurgårdare tar eget ansvar finns det inget som kan stå i vår väg.
LÅT BETONGEN I TELE2 ARENA GUNGA!

Kevin Walker, lagkapten Djurgården Fotboll
Viktor Adolfsson, ordförande Järnkaminerna
Bosse Andersson, sportchef Djurgården Fotboll

Här köper du biljett till derbyt mot Hammarby

Attachment

Stå upp för DIF!