/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Snart 13 000 sålda

Nu närmar vi oss 13 000 sålda biljetter vilket innebär att vi har passerat fjolårets publiksiffra i hemmapremiären (12 155), med två veckor kvar till avspark.  Mot Malmö FF i fjol hade vi 10 000 sålda med 12 dagar kvar, en match som slutade med en publiksiffra på över 25 000. Vi siktar på fullsatt och här kan du köpa biljett till matchen.

Sektionsläge

Västra läktaren är sedan tidigare väldigt uppbokad på nedre etage och snart går inte längre att köpa lösbiljetter till Slakthuskurvan/Aktiv Sittplats. Familjeläktaren i sydöstra hörnet på nedre etage är näst intill slutsåld. Ska du ta med dig familjen hänvisar vi dig att köpa biljett till kurvan på sydöstra övre eller nordvästra övre. Långsidesbiljetterna på östra övre har börjat gå åt. Östra övre är en perfekt läktare för dig som vill ha bra överblick på planen och spelet och samtidigt insupa atmosfären som skapas av klacken och västra läktaren. 

Klacken – 1000 lösbiljetter kvar 

Till Sofialäktaren har det också börjat säljas biljetter. I dagsläget finns det ca 1 000 lösbiljetter kvar att köpa och ett antal undanlagda säsongsbiljetter för er som vet att ni kommer följa DIF hela säsongen men ännu inte köpt säsongsbiljett.

Här köper du säsongsbiljett
Här köper du klackbiljett

Snart 8 000 sålda säsongsbiljetter

Vi närmar oss rekordnoteringen från förra året på 7 900 säsongsbiljetter och vi hoppas kliva över 8 000 sålda säsongsbiljetter innan premiären den 5 april

Kampanjen Djurgårdens IF – Stockholms Stolthet en succé

Det pratas DIF överallt just nu. Djurgårdens kampanj Stockholms Stolthet har fått ett enormt genomslag. Genom stadsdelsbilder, en video och t-shirts med tryck för respektive stadsdel/ort så sprids ordet om premiären under hashtagen #StockholmsStolthet.

Videon har setts över 170 000 gånger sedan den lanserades i tisdags kväll.


De signaturtryckta t-shirts som finns till försäljning säljer även de som smör. Över 1 000 personer har lagt beställning på dessa specialtröjor till premiären. Är du intresserad av att köpa din tröja med din ort/stadsdel och ha den innan premiären så måste du lägga din beställning senast den 25 mars. För att en Stockholms-ort/stadsdel ska gå på tryck krävs att minst 10 ordrar på orten läggs.

T-shirt+biljett till premiären

Köper du en t-shirt kan du samtidigt passa på att köpa biljetter till premiären. För långsidesbiljetter betalar du 150 kr och för klackbiljetter betalar du 80 kr. Här kan du läsa mer och köpa din t-shirt och premiärbiljett.

Topplista över mest beställda orter.

Ort / Antal menybanner

Väsby 56
Kungsholmen 53
Vasastan 42
Södermalm 41
Sollentuna 40
Nacka 38
Söderort 36
Åkersberga 33
Haninge 31
Enskede 29
Tyresö 28
Östermalm 28
Hägersten 27
Huddinge 26
Jakobsberg 24

Se fullständig sammanställing här, listan uppdateras med ojämna mellanrum

Du kanske har noterat att dina djurgårdsvänner har bytt profilbilder på såväl twitter som facebook. Vårt kampanjteam uppdaterar dagligen med nya bilder på stockholmsstolthet.nu så håll utkik så att din stadsdel/ort kommer upp på kartan. Saknar du din ort kan du kontakta stockholmsstolthet[a]dif.se så hjälper kampanjteamet dig.

Missa inte heller vår fototävling till premiären som du kan läsa om här.

kop-losbiljett

Attachment