/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Säsongskort

Nu kan du enkelt och smidigt köpa Säsongskort. Försäljningen för klack och Apberget sker på länken nedan. Övriga sektioner släpps 6 februari 2017 14.00.

 

 

Säsongskort Damallsvenskan

Här köper du enkelt och smidigt Säsongskort på Stadion. 

 

FAQ

Om jag har frågor angående säsongskort, vart vänder jag mig?
Kontakta oss på [email protected] eller på telefon 0722-48 1891.

Hur får jag mina biljetter till Svenska Cupen?
Under februari kommer vi att aktivera ditt konto för 2017 i det nya biljettsystemet AXS Transticket. När det är aktiverat kommer du att få e-post med information om hur du loggar in. När du loggat in första gången kommer du att hitta dina biljetter till Svenska Cupen som du kan skriva ut eller plocka upp i mobilen.

När får jag mitt Säsongskort hemskickat?
Säsongskorten till Allsvenskan levereras under mars månad.

Innehåller säsongskortet biljetter till Svenska Cupen?
Köpte du ditt Säsongskort innan 31 januari 23:59 så innehåller det 17 matcher. Två i Svenska Cupen och 15 i Allsvenskan. Köper du från den 1 februari så innehåller det 15 matcher i Allsvenskan.

Vad är reducerat pris?
Reducerat pris är till för dig som är ungdom, student eller pensionär. Ungdom gäller för dig som är född 1997 eller senare. Är du pensionär måste du kunna visa upp intyg på att du är ålderspensionär eller förtidspensionär. Är du student måste du kunna styrka detta med Meccenatkort.

När får jag tillgång till mitt konto i det nya biljettsystemet AXS Transticket?
Under februari aktiverar vi ditt konto och dina biljetter till Svenska Cupen kommer du att hitta på kontot när det är aktiverat. Biljetterna till matcherna i allsvenskan kommer du att få på ditt konto under mars.

Vad kostar ett säsongskort?

FÖRDELAR MED SÄSONGSKORT

Du som säsongare är vår absolut viktigaste besökare. Dels bidrar du till att vi har Sveriges bästa stämning och dels utgör du grunden för vad sporten kan värva. Förutom att du är lojal mot Djurgården ska du givetvis ha fördelar för din lojalitet. Som säsongare är du garanterad:

 • Ett lägre pris jämfört med lösbiljettspriser.
 • Infomail inför våra hemmamatcher.
 • Förtur att köpa extra biljetter till hemmaderbyn.
 • Förtur att köpa biljetter till vissa av våra bortaderbyn.
 • Samma plats på arenan alla allsvenska hemmamatcher.
 • Nöjet att se Sveriges finaste fotbollslag tillsammans med dina bänkgrannar.

 

Arenakarta

Priser säsongskort 2017

Sittplats Ordinarie 3380 kr, Reducerat 2030 kr
Aktiv sittplats Ordinarie 2720 kr, Reducerat 1850 kr
Sofialäktaren Ordinarie 1400 kr, Reducerat 1160 kr
Familjeläktare Ordinarie 1490 kr, Reducerat 870 kr
Apberget 7 -16 år 690 kr
Handikappläktare 1700 kr

 

Våra sektioner på Tele2 Arena

Sofialäktaren – Sveriges bästa hemmafans.

sofia

På vår södra ståplats hittar du Sofialäktaren. Här hittar du Järnkaminerna, UCS och alla andra som under 90 minuter gör allt för att stötta våra spelare. Alla är välkomna att stå i klacken och Djurgården Fotboll sätter stort värde i att ha en levande publik och bra stämning. Därför har vi låga priser i klacken för de som är med och bidrar till stämningen. Detta är inte platsen för dig som vill stå med händerna i fickorna eller som hellre pillar på mobilen. På klacksektionen förekommer det ovårdat språk.

En säsongsbiljett på Sofialäktaren kostar 1 400 kr om du är vuxen och 1 160 kr om du är född 1997 eller senare, om du är student eller pensionär. Du ska vara medlem i Järnkaminerna eller DIF Fotboll om du står i klacken. Du kan köpa biljetten nu och bli medlem vid ett senare tillfälle.

Pris: 1 400 kr Reducerat pris: 1 160 kr

Slakthuskurvan – Aktiv sittplats.

aktivsittplats

På Aktiv Sittplats är medelåldern lite högre än i klacken och här hittar vi många gamla klackrävar som nu tagit beslutet att förflytta sig till långsidan. Du som besökt våra matcher sedan flytten till Tele2 Arena kan omöjligt ha undgått när växelramsorna ekar mot väggarna då Aktiv Sittplats och klacken bollar ramsor mellan varandra. På Aktiv Sittplats står folk upp i princip i 90 minuter och ord som ”Sitt ner jag ser inget” får inget eller väldigt sällan gehör. Här står du som tycker om att sjunga när du känner för det och som gillar en aktiv publik. Här ska du inte ställa dig om du inte gillar att folk står upp och skriker i parti och minut. På aktiv sittplats förekommer det ovårdat språk.

Sektioner nedre etage: 109, 210, 211, 212, 213 och 214 Sektioner övre etage: 309-319 (Se ljusblå del på arenakartan)

Pris: 2720 kr Reducerat pris: 1 850 kr

Västra/östra – Sittplats.

sittplats

De rödmarkerade sektionerna på arenakartan är det som vi kallar för Sittplats. Här sitter en salig blandning av publik. På Östra Övre hittar vi allt från kalenderbitare till kritikerpanelen. Här sitter folk ner för det mesta och njuter av antingen spelet eller stämningen, arenans kanske bästa platser.

På sittplatsläktaren på västra övre och västra nedre är det också vanligt att folk sitter ner, men det är heller inte ovanligt att stora delar av sittplats stämmer in i sång och emellanåt står upp. Lite mer livat än östra övre men samtidigt lugnare än Aktiv Sittplats.

Pris: 3 380 kr Reducerat: 2 030 kr

Familjeläktaren – Sittplats, spring & lek.

Familjeläktaren hittar du i den sydöstra kurvan på övre och nedre etage. Vi har gjort förflyttningen för att många har påpekat att de hellre sitter närmare hemmaklacken än bortaklacken. Här sitter du som vill ta med dig barnen och lära dem att blårandigt är deras framtid. På Familjeläktaren är det vårdat språk som gäller.

Pris vuxen: 1 490 kr Pris reducerat: 870 kr

Apberget – Ståplats ung.

apberget

Apberget startades under hösten 2014 och är en läktarsektion avsedd för unga djurgårdare mellan 9-16 år. Sektionen är belägen i det sydöstra hörnet av Tele2 Arena, alldeles till vänster om klacken sett från spelplanen. För att se till att ge besökarna på Apberget en så bra upplevelse som möjligt så finns alltid vuxna värdar till hands, som gärna svarar på frågor från nyfikna vuxna.

På Apberget gäller självklart Djurgårdens värderingar glädje, värdighet och respekt. Nedan kan du läsa om vad som ingår i Apbergets säsongsbiljett. Den perfekta julklappen om ditt barn är Djurgårdare.

INNEHÅLL SÄSONGSBILJETT APBERGET – 690 kr

 • Biljetter till alla hemmamatcher i Allsvenskan
 • Biljetter till gruppspelet i Svenska Cupen om du köpt innan 31 jan 2017
 • Souvenir
 • Bortaresa (buss, matchbiljett & mat)
 • Träningsbesök
 • Arenavisning

Har du frågor eller vill veta mer om Apberget? Kontakta gärna vår SLO Lena Gustafson Wiberg:

Epost: [email protected]
Telefon: 0725 14 00 04