/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Mot rekordförsäljning av säsongskort

Fantastiska försäljningssiffror på kort tid. Köp säsongskort idag: http://kampanj2017.dif.se

När Kim Källström i fredags skrev på för Djurgården hade det sålts drygt 6000 säsongskort och nu har det sålts 7085. Man kan lugnt säga att försäljningen tog fart när Kim kritade på för Blåränderna.
–  Klart att det blir en effekt, men det här är bara helt fantastiskt. Jag undrar var det ska sluta, säger Djurgården Fotbolls biljettansvarige Tomas af Geijerstam.

Försäljningen pågår alltså för fullt och frågan är inte om fjolårssiffran 7802 passeras utan när. Fortsätter det i den här takten så kommer det att bli  den bästa säsongskortförsäljningen någonsin i Djurgården. Potentialen i Djurgårdsfamiljen är hög och nu har vi världens möjlighet att tillsammans skapa en fantastisk inramning på Tele2 Arena.
– Alla i Djurgårdsfamiljen kan enkelt och smidigt hjälpa oss att sälja ännu fler säsongskort. Ta tag i vänner och bekanta och ta fram sidan http://difbiljetter.se/2017. Sedan hjälper ni er kompis att fylla i alla uppgifter och välja plats. Det är väldigt enkelt och om alla djurgårdare hjälper till når vi en rekordförsäljning snabbt, fortsätter Tomas.

Det finns verkligen ingen anledning att tveka. Köp ditt säsongskort idag:
http://kampanj2017.dif.se

Sprid länken och dela i sociala medier och övriga kanaler så gör vi vårt bästa år någonsin.

Attachment