/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Nu ringer vi Sofialäktaren

Nu ringer vi Sofialäktaren

På måndag är det dags för den årliga ringkvällen. Supportrar och kansli samlas för att under en kväll ringa runt till de på Sofialäktaren som ännu inte fått tummen ur och förnyat sitt säsongskort, men även för att ringa till de som tidigare inte varit säsongare men som vi tycker ska bli det.

– Ringkvällen har ju blivit en årlig tradition som brukar vara väldigt rolig för de som är med och ringer, men även är uppskattad av de som blir uppringda. Det ger ju också en känsla av att fotbollssäsongen inte är alltför långt bort i tiden, säger Johan Andersson, projektledare på Djurgården Fotboll.

– Fotbollsabstinensen är ju högst påtaglig nu och vi märker att det finns ett stort sug för klacken. Just nu har vi sålt 1250 säsongskort på Sofialäktaren men på måndag ska vi se till att öka den siffran markant. Det är löning och jag tycker att alla som ännu inte skaffat sitt säsongskort med gott samvete kan investera en del av sin lön på ett klackkort. Sofialäktaren ska bli större än någonsin tidigare, säger Järnkaminernas ordförande Viktor Adolfsson.

Vill du vara med och hjälpa till med ringandet vill vi att du anmäler dig i formuläret nedan. Ringkvällen pågår från klockan 18-21. Platsen är Klocktornet på Stadion och du kommer att använda egen telefon. Det finns begränsat antal platser. För deltagare kommer det att finnas mackor och dryck.

Vill du underlätta för de som ringer är det bästa du kan göra att redan nu köpa ditt säsongskort i klacken på difbiljetter.se/2016. Under hela onsdag ingår Svenska Cupens gruppspel om du köper säsongskort.

(Fyll i formuläret nedan. Om du läser från DIF Fotbolls app klickar du här för att komma till formuläret

Attachment

Nu ringer vi Sofialäktaren