/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Biljettinformation inför heldagen på Tele2 Arena

Glada miner efter 2-0-målet i matchen mot Ålesund den 13 februari 2016 på Tele2 Arena. Foto: Bildbyrån.

Köp biljetter här

Trycket på biljetter är mycket stort efter det att Kim Källström är tillbaka i Djurgården och presenteras i samband med årets första hemmamatch imorgon söndag. Herrarnas match mot Osloklubben Vålerengen 15:00 följs av damlagets möte med Eskilstuna United 17:20. I nuläget är över 4500 biljetter sålda och biljetter köps med fördel förköp. Det väntas bli långa köer på matchdagen. Intresset för heldagen är mycket stort och det kommer att det blir en fin inramning på Tele2 Arena. Taket kommer att vara stängt på Tele2 Arena.

Köp förköp via webben för att undvika köer i biljettkassorna imorgon.

Imorgon matchdag kan du köpa biljetter här:

Skyview öppet från 10.00.
Ticket Info Norr, Ticket Info Söder och biljettkassorna vid Mc Donalds öppet från 13.00.

Träningsmatchen mot Vålerengen, tia i norska högstaserien ”Tippeligan” 2016, blir Özcan Melkemichels första som DIF-tränare på Tele2 Arena och vi hoppas att ni är många som vill vara med från början när säsongen 2017 drar igång.

Järnkaminerna uppmanar: ”Alla på Sofia”

För Järnkaminerna går matchen under temat ”back to the klack”, vilket innebär att alla Djurgårdare uppmanas att sluta upp på Sofialäktaren, oavsett vilken läktarsektion man normalt tillhör.

Fjolårets lyckade koncept ”Avspark Sofialäktaren” fortsätter med pubsamling inne på arenan under Sofialäktaren från 13:00 på matchdagen. Bra priser (mellan 13.00-14.00 är det 50% på hela utbudet) , DJ:s och souvenirförsäljning utlovas.

 

Biljettinfo

Stockholm Live (tidigare Stockholm Globe Arenas) har ett nytt biljettsystem, AXS Transticket, på Tele2 Arena. Det innebär att alla djurgårdare måste skapa ett nytt konto när man köper biljett till den 12 februari.

Ordinarie biljetter köper du här: dif.se/biljetter

Har du säsongsbiljett 2017 köper du biljett här: diffotboll.ebiljett.nu/kampanj/difvalerenga

Har du problem att köpa biljetter och skapa ett nytt konto i det nya biljettsystemet? Testa då att byta webbläsare till Google Chrome. Det är viktigt att man skriver och inte klistrar in sin e-post vid registreringen. Var noga med att inte få med något mellanslag. Har du fortsatta problem bör du ringa AXS Transticket på 0771-45 46 00 och beskriva problemet så hjälper de dig.