/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Förlust i avslutningen för U21

u21_startelva_kalmar
Djurgården förlorade den betydelselösa sista matchen i U21-slutspelet.

U21-Allsvenskan, slutspel
Kalmar FF-Djurgården 4-1 (2-0)
1-0
2-0
3-0
4-0 (60)
4-1 Mihlali Mayambela (90)

Laget
Oscar Jonsson
Ruben Appelblom (Daniel Johansson, 68), Marcus Enström, Alexander Abrahamsson, Jonathan Augustinsson
Seon-Min Moon, Linus Pettersson Parnevik, Filip Tasic, Mattias Bouvin (Ahmad Bonnah, 46)
Mihlali Mayambela, Alexandar Mutic (Adnan Vrana, 68)

Det blev förlust i den sista matchen i U21-slutspelet. Resultatmässigt var matchen av mindre betydelse då det var omöjligt att nå förstaplatsen och en final, men självklart vill man alltid vinna och en viss besvikelse fanns i Djurgårdslägret.

– Jag tycker att vi gör en hyfsad första halvlek, speluppbyggnaden är bra och vi håller oss till vår plan, men vi är lite slarviga i värderingar och teknik och får alldeles för många kontringar på oss. Två av dessa leder till mål och vi ligger under med 0-2 i halvtid. Vi pratade om detta i halvtid, men ändå åker vi på ytterligare ett kontringsmål i andra halvlek. Det beror även på att vi inte försvarar oss tillräckligt bra och inte är tillräckligt tydliga i våra roller i deras kontringsspel. Kortsiktigt är vi missnöjda med resultatet, men på längre sikt var det en nyttig erfarenhet för våra unga spelare där vi skaffar oss massor av erfarenhet, menade coachen Christofer Augustsson.

Säsongen är nu slut för U21-laget som trots allt gjort en mycket fin säsong och tagit sig till slutspel. Totalt har man i år vunnit 11 matcher, spelat oavgjort 4 gånger och förlorat vid 5 tillfällen.

 

u21_kalmar_dif_743

 

Attachment