/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

DIF förlänger samarbetet med Prioritet Finans

prioritet_skuren_743

Glädjande nyheter för Djurgården Fotboll. Vi är överens om ett förlängt och fördjupat samarbete med våra vänner på Prioritet Finans som skriver på ett nytt treårsavtal som Stjärnsponsor.

Djurgården Fotboll och Prioritet Finans inledde 2014 ett samarbete som utökades till säsongen 2015. Nu tas ännu ett steg framåt där samarbetet förlängs och fördjupas ytterligare.
– Vi är oerhört glada över att vi har kommit överens med Prioritet Finans om ett nytt treårsavtal som Stjärnsponsor till Djurgården Fotboll. Prioritet har kommit att bli en självklar del av Djurgårdsfamiljen och Affärsnätverket kring Djurgården Fotboll. Stödet från Prioritet med det kreativa och givande samarbete vi haft och kommer att ha under de kommande åren är oerhört viktigt för oss, säger Djurgården Fotbolls VD Henrik Berggren

Med sitt stora idrottsintresse kändes det som ett naturligt steg för Prioritet Finans VD Nils Wiberg att fortsätta samarbetet.
– Efter två år tillsammans är det med glädje vi nu förlänger med Sveriges mest välskötta fotbollsförening, konstaterar Nils.

Samarbetet mellan Djurgården Fotboll och Prioritet Finans innehåller betydligt mer än exponering på matchtröjan och Tele2 Arena. Bland annat har Djurgården Fotbolls aktiva och samhällsnyttiga arbete haft stor betydelse för Prioritets beslut att förlänga samarbetet.

Vi tackar Prioritet Finans för deras engagemang och ser fram emot tre nya år tillsammans!

Under lördagen blir det premiärmatcher på Tele2 Arena för den nya matchtröjan med Prioritets logotyp på bröstet där herrarna möter norska Ålesund kl. 15.30 och DIF Dam möter finska Ilves kl. 12.00. Var på plats, biljetter köper du här.

Attachment