/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Derbyfest i Svenska Cupen

Derby när Djurgården möter Hammarby i Svenska Cupen 2016

 

Derby när Djurgården – Hammarby möts i Svenska Cupen 2016. Hemmamatcherna i Svenska Cupen ingår för dig som är säsongare.

På söndagseftermiddagen blev det klart att säsongen 2016 startar med dunder och brak redan i mars månad. Vi får en rykande het derbyfest att se fram emot i sista gruppspelsmatchen av Svenska Cupen när Djurgården tar emot Hammarby.

Vilka de övriga två lagen i Djurgårdens grupp blir kommer att lottas av Svenska Fotbollförbundet. Lottningen till gruppspelet sker  inom kort och redovisas på svenskfotboll.se.

Cupbiljetter ingår för dig som köper säsongskort

Sedan 2015 ingår biljetter till Svenska Cupens gruppspelsmatcher på hemmaplan. Se därför till att förlänga ditt säsongskort redan nu.

– Det nya upplägget med Svenska Cupen har varit väldigt lyckat och ger försäsongen ytterligare en dimension genom att det blir allvar direkt i februari. Att vi nu kan krydda upptakten med ett derby känns väldigt roligt, säger Henrik Berggren, VD Djurgården Fotboll.

– Vi testade med att inkludera Svenska Cupen i säsongskortet 2015 och vi tycker att det föll mycket väl ut och det togs även emot positivt av våra säsongare. Nu fortsätter vi på samma spår och börjar ladda för 2016 redan nu. Att vi får ett derby hemma på Tele2 Arena i sista gruppspelsomgången gör ju att Svenska Cupen blir extra het, säger Johan Andersson, projektledare marknad.

Vi ber att få återkomma med hur, var och när försäljningen av lösbiljetter till vårens cupderby startar.

Förläng ditt säsongskort här – Sista dag att förlänga 27 november.

Här kan du läsa om hur du förlänger ditt säsongskort. 

Har du frågor om ditt säsongskort kontakta DIF på [email protected]


Svenska Cupen speldagar 2016
Gruppspelsmatch 1. 20-21 februari 2016
Gruppspelsmatch 2. 27-28 februari 2016
Gruppspelsmatch 3. 5-6 mars 2016 (Djurgården – Hammarby, Tele2 Arena)

 

Attachment

Djurgården Hammarby möts i Svenska Cupen 2016