/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Biljettsläpp DIF-Falkenberg 10:00 axs.com

Djurgården Elfsborg i premiären 2015

Snart är det biljettsläpp till den allsvenska hemmapremiären mot Falkenberg som spelas torsdagen 7 april klockan 19:00 på Tele2 Arena.

Biljetterna släpps på axs.com måndag 14 mars klockan 10:00. Lägg gärna in tid och datum i din kalender så att du är på hugget när biljettförsäljningen börjar.

Låt oss upprepa förra årets inramning

Förra året besöktes hemmapremiären av 20 513 personer. Då skapades en fantastisk stämning och vi bjöds på ett magnifikt tifo som täckte hela Tele2 Arena. Vi hoppas att årets premiär mot Falkenberg kommer bjuda på samma inramning och minst lika många besökare.  Vi hoppas att matchen innebär en manifestation för att vår förening i år fyller 125 år och att det även blir en bra sportslig start på Allsvenskan 2016. För att lyckas med det behöver vi dig på plats.

Vi vill samtidigt passa på att tacka för publikstödet i Svenska Cupen. I Djurgårdens fall kan man verkligen tala om publiken som en tolfte spelare. Ni har varit fantastiska. Tyvärr räckte vi inte hela vägen sportsligt denna gång, men nu tar vi nya tag. Den allsvenska premiären är nära nu och låt oss göra den till en fest, precis som förra året. 

Du kan redan nu säkra upp alla matcher för säsongen 2016 genom att köpa säsongskort. Klicka här för att köpa säsongskort.

Här kommer ett urval av bilder från hemmapremiären 2015.

Foton: Helena Avermark och Cristian Lopez Järnkaminerna.

tifosektioner

kurvaklackkurva2

Attachment

Djurgården Elfsborg i premiären 2015