/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Biljettinformation Svenska Cupen – Över 6000 sålda

Temperaturen höjs ytterligare nu när Djurgårdens första tävlingsmatch för året närmar sig. På måndag 20 februari 19.00 tar Djurgården emot Degerfors på Tele2 Arena I Svenska Cupen. Det är den första gruppspelsmatchen i Grupp 6 där även  Brommapojkarna och Helsingborg ingår.

Biljetterna är släppta och över 6000 har redan skaffat biljett. Nedre etage är öppet och taket kommer att vara stängt. Det är onumrerat på långsidorna så vill du ha specifika platser så kom i tid till matchen på måndag. Entréerna öppnar 18.00. Förköp är alltid att föredra om du vill undvika köer på matchdagen

Klicka här för att köpa biljett

Köpte du säsongskort innan den 1 februari så ingår biljetter till Svenska Cupen. Du får dina biljetter genom att logga in i AXS Transticket och så skapar du biljetterna under Knappen ”Mina säsongskort”.

Guide till dina cupbiljetter:

 1. Logga in på AXS Transticket. http://diffotboll.ebiljett.nu/EventList Längst upp till höger hittar du knappen för att logga in. Saknar du ditt lösenord? Ange då din e-postadress och klicka på glömt lösenord så genereras det ett lösenord som skickas till din e-post och du kan logga in på.
 2. När du är inloggad så klickar du på Mina säsongskort.
 3. Klicka på Skapa lösbiljett.
 4. Sedan klickar du på Skapa biljett. Sedan klickar du på ladda ner biljett. Då öppnas en tom sida.
 5. Upprepa steg 2-4 på båda matcherna mot Degerfors och Helsingborg. Har du flera säsongskort, så måste du upprepa proceduren för alla dina platser.
 6. När du gjort detta klickar du på Översikt till vänster i menyraden.
 7. Klicka på Mina säsongskort igen.
 8. Klicka på Skapa lösbiljett.
 9. Klicka på skriv ut igen.
 10. Klicka på hämta biljett.
 11. Skriv ut den skapade PDF:en. Upprepa steg 6-12 för alla dina platser och för båda matcherna i Svenska Cupen.

Säsongskorten till Allsvenskan skickas ut i mars.

Attachment