/** Created by Alexander on 2017-03-20. */

Köp biljett

Svenska Cupen

Djurgården – Degerfors måndag 20 februari 19.00

Djurgården – Helsingborg lördag 4 mars 14.00

Köp biljetter på dif.se/biljetter

 

biljetter djurgården fotboll

 

Så här köper du biljetter till matcher som är släppta till försäljning i AXS

På internet:

Köp biljetter direkt och välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. 

Biljettkassa:

ServiceCenter vid Globens SkyView, Måndag – Fredag 10.00-18.00, Lördag – Söndag 10.00-16.00

Via telefon:

Callcenter telefon för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket 0771-45 46 00, Måndag – Fredag 09.00-18.00, Lördag 10.00-15.00

Biljettkassa matchdag:

Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr öppnar två timmar innan avspark men vi rekommenderar alla att köpa förköp så att ni slipper stå i kö vid biljettluckorna

Vi rekommenderar alla att köpa förköp innan ni kommer till arenan för att undvika köer vid biljettluckorna. Problem i samband med inpassering: Vänd dig till Skyview där du kan få hjälp.


Biljettkategorier

Vuxen: 

Har du fyllt 20 år räknas du som vuxen.

Barn:

Barn upp till 6 år (födda 2011-2017) går in gratis i vuxens sällskap och sitter i knät. Vill man ha en egen plats till sitt barn får man köpa en biljett.

Ungdom:

Mellan 7-19 år räknas du som ungdom (född 1997-2010).

Student:

För studenter krävs ett uppvisande av giltigt CSN- eller Mecenatkort vid inpassering.

Pensionär:

Du kan nyttja pensionärsrabbatten när du fyllt 65 år eller vid uppvisande av pensionsbevis vid inpassering.

  

Publik med funktionshinder

Biljettköp: Telefon: 077-131 00 00.

Entréer: Handikappanpassade ingångar C och I på det stora entréplanet. Hissar från markplan till entréplan kan tas från det sydvästra och nordvästra hörnet.

Handikapparkering: I parkeringsgaraget som nu är öppet under arenan finns fasta handikapplatser i den södra respektive norra ändan. Hiss finns från garaget och upp på brickan på det stora entréplanet där man tar sig till den entré som står på biljetten. På markplan finns inga privata parkeringsplatser men däremot avlastningsplatser längs med hela den västra sidan mot Slakthusområdet.

 

Allmän information

Entréerna öppnar 1,5 timme innan avspark. I Svenska Cupen öppnar vi 1 timme innan avspark.

Djurgården har souvenirförsäljning utanför arenan på matchdagar mellan Tele2 Arena och Globens entré 6 från två timmar innan avspark och efter matchen.

Mat och dryck: Barer, kiosker, fastfood och mobila enheter finns öppna på alla plan.

Parkering: Arenagaraget under arenan med 650 P-platser.

Rökning: Rökrutor öppnas i paus. Rökning inne på arenan är ej tillåtet.

Service och säkerhet: Två SLO:er finns på plats som kan kontaktas om du vill framföra synpunkter och idéer under arrangemanget samt önskemål för kommande matcher. Publikvärdar finns vid alla läktare med publik och dessa kan kontaktas för hjälp och information. Ordningsvakter finns på plats för eventuella säkerhetsrelaterade uppgifter.

Barnvagnar: Får ej tas med in på Tele2 Arena. Barnvagnsparkering finns längs med den nordöstra och sydöstra kurvan. Ta med eget lås om du vill låsa fast barnvagnen.

Klistermärken: Klistermärken som sätts upp på arenan i samband med matcherna tas bort direkt efter varje match och kostnaden för borttagandet på hemmasektioner faktureras Djurgården.

Insamling till tifo: Sofialäktaren TIFO genomför insamlingar i samband med våra hemmamatcher.

Tele2 Arena Appen: Här finner du en app som hjälper dig att hitta rätt på arenan och mycket annat. http://www.globearenas.se/vara-arenor/tele2-arena/tele2arena-appen